Pineapple Strawberry Mimosas
1 bottle champagne
Sliced strawberries, for garnish
Garnish with strawberry slice.
Vegetarian Tortillas
Ingredients
- 6 tortillas
- 1 avocado
- 1 Red Pepper
- 1 sweet potato
- 100 g cheese, strips (mozarella or string cheese)
- 100 g cream cheese
- 100 g black beans
Preparation:
1. Cut up sweet potato and red pepper and roast with oil in oven at 180 deg C for 20 mins.
2. Puree beans.
3. Mash avocado.
4. In a tortilla mount with half of puree beans and the other half with cream cheese.
5. Put avocado, sweet potato, red pepper and strips of cheese on a half. Fold tortillas.
6. Grill the tortillas until they are brown.
7. Serve.
Tortillas Vegetarianas
Ingredientes
- 6 tortillas
- 1 aguacate
- 1 morrón
- 1 patata dulce
- 100 g queso
- 100 g queso crema
- 100 g porotos negro
Preparación:
1. Cortar morrón, patata dulce, asar con aceite al horno
2. Hacer puré de porotos.
3. Moler aguacate.
4. En una tortilla montar con mitad de puré y otra mitad de queso crema.
5. Poner aguacate molido, patata dulce, pimentones y queso picado. Doblar tortillas.
6. Grillar las tortilla hasta que se doren. Servir.
South of the Boarder Avocado Toast
from blessthismessplease.com
PARMESAN EGGPLANT
Ingredients:
- 5 medium eggplants.
- 1/4 cup of salt (to dehydrate the eggplants)
- 800g of canned tomatoes.
- 1 tablespoon of olive oil.
- 1 branch of basil (15 leaves approximately)
- Flour.
- 300g of mozarella cheese in sheets.
- 3 tablespoons grated Parmesan cheese.
- Oil for frying.
Cut the aubergines into thin slices and sprinkle the salt. Leave them draining on top of a colander for 2 hours (they need to be dehydrated well).
In a large skillet heat the canned tomatoes with a spoonful of olive oil. Add 5 leaves of basil, salt, pepper and cooking until the mixture is reduced by half and the tomatoes are disintegrated.
Wash the eggplants well and dry with paper towel. Put flour in a dish and bathe each slice of eggplant in it.
Preheat the oven to 200ºC.
Heat oil in a large skillet and fry the eggplants until golden brown on both sides. In an oven-safe dish distribute one tablespoon of tomato sauce. Put a layer of eggplant on top. Cover with more tomato sauce, some basil leaves and the slices of mozzarella cheese. Repeat this process until done with eggplants.
Cover the last layer with tomato sauce, grated Parmesan cheese and basil leaves. Bake for 15 minutes at 200 ° C, then lower the temperature to 180 ° C and cook for another 30 minutes. Enjoy!
Berenjenas Parmesano
de SaboresIngredientes:
- 5 berenjenas medianas.
- 1/4 taza de sal (para deshidratar las berenjenas)
- 800g de tomates en conserva.
- 1 cucharada de aceite de oliva.
- 1 rama de albahaca (15 hojas aproximadamente)
- Harina.
- 300g de queso mozarella en láminas.
- 3 cucharadas de queso parmesano rallado.
- Aceite pata freír.
Corta las berenjenas en láminas delgadas y espárceles la sal. Déjalas estilando encima de un colador durante 2 horas (es necesario que se deshidraten bien).
En una sartén grande calienta los tomates en conserva con una cucharada de aceite de oliva. Agrega 5 hojas de albahaca, sal, pimienta y cocina hasta que la mezcla se reduzca a la mitad y los tomates estén desintegrados.
Lava bien las berenjenas y sécalas con papel absorbente. Pon harina en un plato y reboza cada rebanada de berenjena en ésta.
Precalienta el horno a 200ºC.
Calienta aceite en una sartén grande y fríe las berenjenas hasta que se doren por ambos lados. En una fuente apta para horno distribuye una cucharada de salsa de tomate. Sobre ésta pon una capa de berenjenas. Cúbrelas con más salsa de tomate, algunas hojas de albahaca y las láminas de queso mozzarella. Repite este proceso hasta terminar con las berenjenas.
Cubre la última capa con salsa de tomate, queso parmesano rallado y hojas de albahaca. Lleva al horno durante 15 minutos a 200ºC, y después baja la temperatura a 180ºC y cocina durante 30 minutos más. ¡Disfruta!
Maple-Cinnamon Peanut Butter Banana Toast
vegan, serves 1-2
2 slices toasted bread (any variety)
1 Tbsp nut butter (peanut butter used)
Banana Mash:
1 ripe banana (black-spotted works best)
1 tsp nut butter
1/2 tsp maple syrup (or agave) -- optional
1-2 pinches cinnamon
topping: a few raw jungle peanuts (seeds, cacao and more can be added)
Directions:
1. Toast bread. Set aside.
2. Mash your banana, nut butter, spices and sweetener.
3. Spread a layer of nut butter on your toast. Then follow with your banana mash.
4. Add optional toppings like seeds, nuts, cacao or more fruit. Serve!